Heitmann Marin AS er ett av Norges ledende spesialfirma for seilbåter og motorbåter. Fra sentral beliggenhet på Sjøsenteret i Drøbak, leveres båter til hele landet.

Heitmann Marin er blant bransjens eldste firmaer, med 37 år som representant for Jeanneau. - Serieproduserte båter med høy kvalitet og konkurransedyktig pris. I tillegg er vi agent for Nautor's Swan, "Seilbåtenes Rolls Royce" og kanskje verdens aller beste seilbåter.

I dag er vi markedsleder på seilbåter og Heitmann Marin vil i tiden fremover få betydelig vekst gjennom utvidet satsing på motorbåter. Heitmann Marin søker nå etter forhandler og samarbeidspartner. De 3 merkene PRESTIGE, Jeanneau NC (New Consept) og Jeanneau Leader vil ta markedsandeler i tiden fremover, og nå inviterer vi en samarbeidspartner med på laget.

Det vi søker i en samarbeidspartner er: bakgrunn fra maritim virksomhet. Forhandleren kan gjerne være aktiv i bransjen og selge produkter som ikke er direkte konkurranse med Jeanneau seil og motorbåter. Må kunne yte god service og opptre som Heitmann Marins forlengede arm innenfor tildelt område. Ny forhandler må ha evnen til å sette seg godt inn i produktegenskapene til Jeanneau, ulike modeller og tilhørende opsjoner, samt videreformidle dette til potensielle kunder på en god måte. Infrastruktur og lokaler for å håndtere seil og motor båter i str 30-50 fot. Ha en ryddig økonomi og være villig til å investere i visningsbåt for å komme i gang med salget.

 

Heitmann Marin kan tilby ett solid og redelig samarbeid, gode produkter med lyse framtidsutsikter. Vår relasjon til JEANNEAU og den støtte og service vi har oppnådd gjennom denne relasjonen er unik. Samarbeid på markedsføring messer og eventer. Provisjon ved salg.

Hvis du er den vil leter etter ta kontakt med Oda L. Heitmann Sundli på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Send informasjon om bakgrunn og dagens virksomhet og noen linjer om hvorfor akkurat du kan være den vi søker. Viktig å få frem geografisk område og dagens produkter.

Vi ser frem til å utvide TEAM JEANNEAU i Norge, håper å høre fra deg.

Nyhetsbrev

Våre samarbeidspartnere:

Delco Solutions, samarbeidspartner.
Pantaenius, Samarbeidspartner.
Krogsrud MarineService AS, Samarbeidspartner
With Marine, Samarbeidspartner
Vindfangeren Løft & Båtservice, Samarbeidspartner